Ați completat 0% din acest chestionar
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Activitatea de relații publice în România

Salut. Te rugăm să ne ajuți să înțelegem mai bine ce înseamnă astăzi meseria de PR. Provocările la care acest domeniu de activitate este nevoit să facă față sunt din ce în ce mai mari. 

Un astfel de sondaj îi ajută pe partenerii noștri de la Asociația Românâ pentru Relații Publice să poată lua măsurile cuvenite, care să îi ajute pe profesioniștii din breaslă. 

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau alte informații, te rugăm să scrii pe arrp@arrpromania.ro. 

 

Sondajul conține 24 întrebări.
Acest sondaj este anonim.

Înregistrarea răspunsurilor la sondaj nu conţine nicio informaţie de identificare despre respondent, cu excepţia cazului în care o întrebare din sondaj a cerut în mod explicit aceasta.

Dacă aţi utilizat un cod pentru a avea acces la acest sondaj, vă asigurăm că informaţiile referitoare la acest cod nu vor fi stocate împreună cu răspunsurile. Acestea sunt gestionate într-o bază de date separată şi vor fi actualizate numai pentru a indica dacă aţi finalizat sau nu sondajul. Nu există nicio modalitate de a corela codul dumneavoastră cu răspunsurile date la întrebările din sondaj.

Răspunsurile la acest sondaj sunt anonimizate, și nu colectăm niciun fel de date personale care să poată duce la identificarea vreunui respondent sau la asocierea vreunei persoane cu unul sau mai multe dintre răspunsurile oferite.